Logo

Nyheder

For nyheder i søsterselskabet internetkompagniet klik her

Testforeninger

2021 - Marts

Vi har oplevet stor interesse for at blive testforening på foreningsadministration.dk. Derfor har der været en pæn tilgang af foreninger i 2020 og starten af 2021. Foreningerne spænder vidt og dækker derfor alle de primære komponenter, samt en del nye komponenter, som skal udvikles i løbet af 2021.

For at holde fokus på servicering af de foreninger og klubber der bruger systemet i dag, samt for at få overført alle komponenter til det nye system, har vi valgt at lukke for yderligere tilgang af kunder indtil den nye version af systemet er 100% driftklar. Vi arbejder på at få ekstra ressourcer, så vi kan skrue op for udviklingshastigheden. Pt. forventer vi at være klar til at ”åbne dørene” primo 2022.

Nyt foreningsadministration på vej

2021 - Januar

Indtil Dansk Svæveflyver Union med 30 klubber valgte foreningsadministration.dk i 2018 udviklede vi kun på systemet når der var "stille" i søsterselskabet Internetkompagniet ApS. Drømmen var at lave et system der fjerner unødig administration ved at trimme forretningsgange, integrere med andre systemer som allerede har vist deres værd, og ikke mindst automatisere nogle af de rutiner der er mest tidskrævende og kedelige.

Det gamle system er stadig i drift og bliver forsat udviklet, bl.a. med nye skræddersyede komponenter til Dansk Svæveflyver Union i foråret 2021.

Men gennem de seneste år er vi blevet nogle erfaringer rigere, og derfor er vi i fuld gang med en helt ny version af systemet. Den nye version bliver født med sprogversionering, indbygget mulighed for at oprette support tickets mv. Alt sammen nødvendigt for at driften af systemet bliver ligeså effektiv som brugen af det.